Een SUV of 4x4 heeft nood aan de juiste banden. Onze bandenspecialisten adviseren u graag voor het juiste type SUV of 4x4 banden, volledig aangepast aan uw rijstijl en wagen. Twijfels over de staat van uw banden? Kom zonder afspraak langs bij één van onze bandenspecialisten voor een snelle controle. Uw veiligheid is ons beroep.
Zoek hier uw bandenspecialist en vraag online een prijsofferte voor SUV – 4x4 banden

Suv Banden

Waarom zijn aangepaste banden voor een 4x4 belangrijk?

Een 4x4 dient al lang niet meer alleen voor ruig terrein. Ook in het gewone straatbeeld duiken ze steeds meer op. Dit vereist dat de banden zowel op harde als onverharde wegen goede prestaties leveren. De juiste balans tussen trekkracht en comfort is daarbij essentieel. 

Wat zijn 4x4-banden?

Banden voor een 4x4 hebben door het sterke profiel en de vele lamellen een grote grip op het terrein. Dankzij de bijzondere rubbersamenstelling bereiken de banden een hoog rendement en veroorzaken ze veel minder geluid op de openbare weg. De meeste 4x4-banden beschikken over een speciale beschermrand om de velgen. Dat voorkomt beschadigingen aan het wiel.

Wat zijn SUV-banden?

Deze banden zijn geschikt voor SUV’s die grotendeels op normale wegen rijden. De banden kunnen probleemloos hoge snelheden aan. Ze laten toe om snel te remmen en beschikken over het juiste profiel voor een vlotte waterafvoer. Deze banden bezitten het profiel van wegbanden, maar hebben genoeg tractie voor lichte terreinritten.

Een prijs weten voor SUV of 4x4-banden?

Veiligheid, vertrouwen, service en voor u de beste deal in SUV-4X4 banden staan voor ons centraal. Zoek een bandenspecialist in uw buurt voor deskundig advies. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.

Zoek nu een bandenspecialist in uw buurt

Zoek een specialist

Wij werken voor lease maatschappijen

Bel ons callcenter +32 3 449 70 10 of e-mail ons