Wenst u als zelfstandige bandenspecialist ondersteuning van een sterke, internationale groep met een krachtige en herkenbare visuele identiteit? Als bandenspecialist van Eurotyre geniet u van de vrijheid van een individuele ondernemer en krijgt u zeggenschap als aandeelhouder in een sterke groepering. Interesse? Vul onderstaand formulier in! 

Bij Eurotyre bent u geen nummer in de rij, maar een volwaardige partner van de groepering. Samen staan we sterker dan alleen. Onze groepering telt internationaal honderden ondernemers. Zij zijn al jaren overtuigd van de meerwaarde van Eurotyre.  

Samen sterk en onafhankelijk

Bandenspecialisten die deel uitmaken van de Europese Eurotyre bandenspecialisten, blijven zelf aan het stuur voor hun onderneming en behouden hun zelfstandigheid. Wel genieten ze van vele voordelen en kwaliteitsdiensten. Zo spreekt Eurotyre in naam van alle aangesloten bandenspecialisten rechtstreeks met alle grote bandenproducenten. Dit schaalvoordeel zorgt dat we op elk gebied betere voorwaarden bekomen.

Eén groep met krachtige communicatie

Al onze bandenspecialisten zijn heel goed herkenbaar voor bestaande én potentiële klanten dankzij het sterke logo en de uniforme huisstijl. Bovendien voorzien we onze bandenspecialisten van een compleet communicatieplan inclusief strategie naar de eindgebruiker en vernieuwde marketingtools.  

Zoek een specialist

Wij werken voor lease maatschappijen

Bel ons callcenter +32 3 449 70 10 of e-mail ons