Startproblemen? Mogelijks is uw accu aan vervanging toe. Vertrouw op de snelle service van onze bandenspecialisten voor het vervangen van uw accu. Bovendien bent u altijd welkom voor een snelle accucheck. Zoek hier uw bandenspecialist en vraag online een prijs voor een nieuwe accu

Autobatterijen

Wanneer uw accu vervangen?

De gemiddelde levensduur van een accu is vijf jaar. Bij veelvuldige korte ritten, kan dit zelfs korter zijn. Voorkom problemen en laat geregeld uw accu controleren in één van onze bandenspecialisten. Een accucontrole duurt vijf minuten en is volledig gratis. 

Wanneer uw accu aan vervanging toe is, bieden wij u een vervanging aan voor uiterst scherpe prijzen. Met onze accu’s bent u zeker van de ideale prijs/kwaliteitsverhouding. 

Wij garanderen u het hele jaar door een probleemloze start. Zo passen we de modernste calcium/calcium-techniek toe in onze accu’s. 

U geniet op elke accu van twee jaar garantie.   

Een prijs weten voor een nieuwe accu?

Veiligheid, vertrouwen, service en voor u de beste deal in accu’s staan voor ons centraal. Zoek een bandenspecialist in uw buurt voor deskundig advies ter plaatse. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak. Wij checken dan eerst uw laadstroom en accuconditie.  

Zoek nu een bandenspecialist in uw buurt

Zoek een specialist

Wij werken voor lease maatschappijen

Bel ons callcenter +32 3 449 70 10 of e-mail ons