Kampt u met nijpend plaatsgebrek in uw auto? Is de kofferruimte te klein? Kom langs bij één van onze bandenspecialisten en kies een dakkoffer die perfect bij uw behoeftes past. Ook voor de juiste eerste montage kan u op onze specialisten rekenen. 

Hoe de juiste dakkoffer kiezen?

De mogelijkheden voor dakkoffers zijn vrijwel oneindig. Voor elke soort bagage bestaat er wel een aangepaste dakkoffer. Elke dakkoffer heeft evenwel nood aan een dakdrager. Deze bevestigt de dakkoffer op uw auto.

Voor de juiste dakdrager kunt u rekenen op het advies van onze bandenspecialisten. Zo moet de dakdrager afgestemd worden op de breedte van uw auto. Een snelbevestiging maakt het mogelijk om de dakdrager snel en gemakkelijk te verwijderen of te monteren.  

Welke soorten dakkoffers bestaan er?

Bagagebox

Bagagebox

 De bagagebox levert massa’s extra bergruimte. De meestal vierkante vorm laat heel wat vormen en soorten bagage toe. Vooral tijdens de vakantieperiodes bewijst de bagagebox grote diensten. Afhankelijk van de wagen bepaalt u zelf het type dakkoffer dat het best bij u past.

Skibox

Skibox

 De skibox biedt een optimale oplossing voor het skimateriaal waaronder ski's, snowboards, stokken en schoenen. De skibox is eerder lang en smal en bevat extra versteviging voor het zware en delicate skimateriaal. Hou wel rekening met de maximale dakbelasting.

Een prijs weten voor dakkoffers?

Veiligheid, vertrouwen, service en voor u de beste deal in dakkoffers staan voor ons centraal. Zoek een bandenspecialist in uw buurt voor deskundig advies. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.

Zoek nu een bandenspecialist in uw buurt

Zoek een specialist

Wij werken voor lease maatschappijen

Bel ons callcenter +32 3 449 70 10 of e-mail ons