De bandenspecialisten van Eurotyre vervangen uw schokdempers zodat u op elk moment veilig de baan op kunt. Twijfelt u over de staat van uw schokdempers. Aarzel niet en kom voor een gratis controle langs bij één van onze bandenspecialisten in uw buurt.

Schokdempers

Wat is het belang van goede schokdempers?

Schokdempers zorgen ervoor dat uw banden onder alle omstandigheden contact houden met de weg, ook bij een wegdek in slechte staat. Schokdempers zijn niet alleen belangrijk voor een optimaal rijcomfort, ze hebben een grote invloed op de veiligheid.

Versleten schokdempers beïnvloeden zowel de remafstand als de wegligging van uw voertuig. Bovendien reageert uw auto minder goed op zijwind of oneffenheden in de weg. 

Wanneer moet u uw schokdempers laten vervangen?

Schokdempers worden vervangen als de wagen:

  • Rolt of uitbreekt in de bochten
  • Gevoelig is voor zijwinden tijdens het inhalen
  • Duikt tijdens het remmen
  • Stuitert op een verkeersdrempel
  • Een grotere remafstand heeft dan normaal.

In elk geval raden onze bandenspecialisten elke 20.000 kilometer een controle van uw schokdempers aan. Kom gerust langs bij onze bandenspecialisten voor een inspectie en test van uw schokdempers. Indien nodig nemen we ook het vervangen van de schokdempers op ons.

Een prijs weten voor het vervangen van schokdempers?

Veiligheid, vertrouwen, service en voor u de beste deal in schokdempers staan voor ons centraal. Zoek een bandenspecialist in uw buurt voor deskundig advies. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.

Zoek nu een bandenspecialist in uw buurt

Zoek een specialist

Wij werken voor lease maatschappijen

Bel ons callcenter +32 3 449 70 10 of e-mail ons