Trekhaak

De bandenspecialisten van Eurotyre bieden u een complete service voor het vakkundig installeren van trekhaken. Handig, niet? Voor elke auto hebben wij een gepaste trekhaak, al dan niet met afneembare kogel. Wij bieden u de belangrijkste merken aan, volledig conform de EU-regelgeving en het vermogen van uw auto. Vraag gerust uw prijs voor de installatie van een trekhaak bij één van onze bandenspecialisten in uw buurt.

De juiste trekhaak voor elke auto

Onze bandenspecialisten hebben voor elk type auto de juiste trekhaak. Om te weten welke trekhaak op uw auto past, hebben we uw modelcode, modelaanduiding en bouwjaar nodig.

Kom gerust langs bij één van onze bandenspecialisten in uw buurt en wij onderzoeken het nodige.

Hoe de juiste trekhaak kiezen?

Voor het bepalen van de juiste trekhaak voor uw auto, controleren we de kogeldruk (de verticale draagkracht) en de D-waarde. Deze laatste waarde is een afgeleide van het maximale aanhangwagengewicht.

Wanneer u een auto hebt die gebouwd werd voor 1998, dan vindt u het maximale aanhangwagengewicht op uw kentekenbewijs. In het andere geval staat het op een aanvullingsblad.

Uw trekhaak niet altijd nodig? Kies voor een afneembare kogel

Wanneer de trekhaak het zicht op de kentekenplaat belemmert, dan is een afneembare kogel verplicht. Ook bij parkeersensoren adviseren wij steeds een afneembare kogel. De sensoren zien de kogelkop als een obstakel en functioneren daardoor niet correct meer. 

Een prijs weten voor het plaatsen van een trekhaak?

Veiligheid, vertrouwen, service en voor u de beste deal in trekhaken staan voor ons centraal. Zoek een bandenspecialist in uw buurt voor deskundig advies. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.

Zoek nu een bandenspecialist in uw buurt

Zoek een specialist

Wij werken voor lease maatschappijen

Bel ons callcenter +32 3 449 70 10 of e-mail ons