Uitlaten

Is uw uitlaat aan vervanging toe? Vertrouw op de service van de bandenspecialisten van Eurotyre. Wij vervangen of repareren vakkundig uw bestaande uitlaat. Ook voor een snelle uitlaatcontrole bent u zonder afspraak welkom bij één van onze bandenspecialisten in uw buurt.

Wat beïnvloedt de levensduur van een uitlaat?

De levensduur van een uitlaat hangt af van volgende factoren:

  • Diesel of benzine

  • Korte of lange trajecten

  • De leeftijd van het voertuig

  • De weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, maar bijvoorbeeld ook pekel

Waarvoor dient een uitlaat?

De uitlaat vervult verschillende belangrijke functies. De belangrijkste is het afvoeren van uitlaatgassen en hitte van de verbrandingsmotor. Daarnaast dempt de uitlaat het lawaai van de motor en verbetert het de prestaties van de motor.

Waar zit een uitlaat?

Het grootste gedeelte van een uitlaat ziet u niet. De uitlaat loopt vanaf de motor onder de bodem van de auto door tot net onder de achterbumper. Een uitlaat is wel zo'n drie meter lang en is opgebouwd uit verschillende onderdelen. U hoeft uw uitlaat dan ook vrijwel nooit in één keer te vervangen. Een uitlaat monteren is daarom ook precisiewerk. Laat uw uitlaat door een vakman vervangen. Onze bandenspecialisten zijn perfect opgeleid om deze klus vakkundig te klaren. 

Een prijs weten voor het vervangen of herstellen van een uitlaat?

Veiligheid, vertrouwen, service en voor u de beste deal in uitlaten staan voor ons centraal. Zoek een bandenspecialist in uw buurt voor deskundig advies. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.

Zoek nu een bandenspecialist in uw buurt

Zoek een specialist

Wij werken voor lease maatschappijen

Bel ons callcenter +32 3 449 70 10 of e-mail ons